Home / Dieren / Gezellige bowlscompetitie

Gezellige bowlscompetitie

DIEREN – Onlangs is het jaarlijkse Indoor Bowls Toernooi in sporthal Theothorne in Dieren gespeeld. Uit de gehele regio, en ook van verder, kwamen teams naar Dieren. Het was weer een geslaagde dag met veel (ont-)spanning, plezier en competitie. Deze keer ging het team uit Almelo met de overwinning naar huis.
Bowlsvereniging De Hangmat uit Dieren nam ook deel en hun teams eindigden hoog, maar net niet in de prijzen. De uitslagen zijn te vinden op de website http://bvdehangmat.nl. De vereniging kan weer terugkijken op een zeer geslaagde sportdag. Wie interesse heeft in de bowlssport kan iedere donderdag van 14.00 tot 16.30 uur komen kijken en / of meedoen in Theothorne. men mag twee keer gratis meespelen.

Tel. 0313 – 427386
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.