Home / Angerlo / Weekend-afsluiting gedeelte N338 bij Angerlo

Weekend-afsluiting gedeelte N338 bij Angerlo

ANGERLO – Van vrijdag 30 september 20.00 tot maandag 3 oktober 05.00 uur vinden werkzaamheden plaats aan de N338 ter hoogte van Angerlo. In dat weekend wordt een proefvak aangebracht voor het testen van nieuw asfalt. Een deel van de N338 is hierdoor niet bereikbaar.

De provincie Gelderland en BAM Wegen brengen een laag ZOAB (zeer open asfaltbeton) aan met een vernieuwde samenstelling. Het asfaltmengsel voor het proefvak is duurzaam vanwege het hergebruik van materialen. De levensduur van dit type asfalt wordt met behulp van het proefvak getest.

De werkzaamheden vinden plaats op het wegvak tussen de Bingerdenseweg / Mariëndaalseweg en de Didamseweg / Ganzepoelweg. (Deze wegen blijven wel bereikbaar.) Vanaf de rotonde N338 / N336 is de weg afgesloten voor het doorgaand verkeer. Voor het landbouwverkeer blijft dit gedeelte wel bereikbaar.

Het doorgaand verkeer wordt dit weekend omgeleid via de N338, A12 en A348.
De werkzaamheden zijn weersafhankelijk. Bij slecht weer worden de werkzaamheden een week uitgesteld.
 

Lees ook

Kampioenen!

ANGERLO – De volleybaljongens C van DES uit Angerlo zijn onlangs met overmacht kampioen geworden …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.