Home / Velp / Rolstoeltennis in de lift op Beekhuizen

Rolstoeltennis in de lift op Beekhuizen

VELP – Na afloop van de finales van de clubkampioenschappen op zondag 2 oktober, wordt de rolstoellift bij Tennisvereniging Beekhuizen geopend. Wethouder Constans Pos verricht aan het eind van de middag deze feestelijke handeling en daarmee is de tennishal ook voor deze doelgroep heel goed bereikbaar en te gebruiken.
Direct hierna start de jaarlijkse veiling waarvan de opbrengst, traditiegetrouw, ten goede komt aan het goede doel. Dit jaar is de Esther Vergeer Foundation de gelukkige. Deze Stichting zet zich in om kinderen en jongeren met een lichamelijke beperking te laten sporten en ze zo zelfstandiger en sterker te maken. In het voorjaar heeft Esther Vergeer op Beekhuizen (foto) al een training gegeven aan een aantal kinderen in een rolstoel. En dat was meteen het startsein van het rolstoeltennisproject bij de tennisvereniging.
Ieder jaar zijn er prachtige veilingitems, maar dit jaar is de lijst wel heel lang en spectaculair. Wat te denken bijvoorbeeld van een privé tennisclinic voor één tot zes personen op de tennisbaan in de tuin van Jacco Eltingh, met borrel na afloop. Of een wijnproeverij voor vijftien personen. Of een door Rafaël Nadal gesigneerd tennisracket. Natuurlijk is een overnachting in een luxe Pod op Buitenplaats Beekhuizen ook lang niet gek. En zo zijn er nog heel veel meer prachtige aanbiedingen, die allemaal zijn te vinden op de website www.tvbeekhuizen.nl.
Aanleiding voor deze wel heel uitgebreide veiling is een wedstrijd die is georganiseerd ter gelegenheid van het 200-jarig bestaan van verzekeraar NH1816. Beekhuizen heeft met haar rolstoelproject ‘Het loopt op rolletjes’ de hoofdprijs van de goede doelenactie gewonnen. En daarom wordt de opbrengst van de veiling voor het goede doel verdubbeld terwijl de club zelf de opbrengst van de veiling ook nog krijgt. Extra redenen om een recordopbrengst bij elkaar te brengen. De finales worden gespeeld vanaf 09.00 uur en de veiling start rond een uur of 17.00 uur in de middag. De toegang is gratis en ook niet-leden kunnen meebieden bij de veiling.
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.