Home / Oosterhuizen / Sportweek OBS Oosterhuizen

Sportweek OBS Oosterhuizen

OOSTERHUIZEN – De kinderen van de openbare basisschool hebben een geslaagde Nationale Sportweek achter de rug. Bij de opening werd het logo van ‘drink water’ met clean graffiti op het schoolplein gespoten. Dit initiatief van het JOGG (jongeren op gezond gewicht) wil het drinken van water promoten zodat kinderen minder ‘suikerbommen’, in de vorm van pakjes drinken, consumeren. Alle kinderen kregen een mooie bidon. In combinatie met meer bewegen wordt er goed aan een gezonde leefstijl gewerkt. Dankzij de hulp van veel vrijwilligers hebben de kinderen zich uitstekend vermaakt met een ruim sportaanbod van: survival, zwemmen, mountainbiken, crossloop, sportinstuif, X-core, touwtrekken, voetballen, keeperstraining, yoga, buiten spelen en een beweegcircuit.
 

Lees ook

Geslaagde kermis

OOSTERHUIZEN – De kermis in Oosterhuizen tijdens het Pinksterweekend was een groot succes. Voor het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.