Home / Dieren / Fitste school van Dieren

Fitste school van Dieren

DIEREN – Onlangs hebben in het kader van de Nationale Sportweek de drie basisscholen Koningin Emmaschool, de Vlinder en de Annie M.G. Schmidt meegedaan aan de Fitste school van Dieren. Op de atletiekbaan van A.V. Gelre hadden Fysioplein9 en Loopland Gelderland een estafette gehouden voor groep zes tot en met acht.
Wethouder Tjebbe Vugts verzorgde samen met de kinderfysiotherapeuten Loes en Maike de warming-up en daarna mocht de wethouder officieel het startsignaal geven. Aan het eind van deze sportieve ochtend kreeg de fitste groep zes, zeven en acht een beker overhandigd van de sponsor Fysioplein9.
De Emmaschool kreeg de beker overhandigd voor de fitste groep zes, de Annie M.G. Schmidt voor fitste groep zeven en de Vlinder voor fitste groep acht.
Op donderdagmiddag reed de brandweer met Vugts en Fysioplein9 naar de fitste school van Dieren. De brandweer is altijd op zoek naar nieuwe fitte vrijwilligers. Met loeiende sirene kwam de brandweer om de hoek gereden en verraste de Vlinder net voor schooleinde. Zowel de directie, leerkrachten als leerlingen stonden verbaasd op het schoolterrein toen de brandweer voor hun school stopte en de wethouder met de beker naar hen toe liep. Met veel trots kregen de leerkrachten de beker overhandigd.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.