Home / Doesburg / Doesburg maakt een wens waar in Make-A-Wish

Doesburg maakt een wens waar in Make-A-Wish

DOESBURG – Op woensdag 28 september om 20.00 uur maakt Doesburg een Wens Waar tijdens de veiling van MakeAWishNL, in de Gasthuiskerk Doesburg. Veilingmeester van dienst is niemand minder dan burgemeester Loes van der Meijs. TV-presentatrice Angelique Krüger van Omroep Gelderland is aanwezig om de burgemeester te assisteren en het publiek veel en vaak te laten bieden op de prachtige kavels.

Stichting Make-A-Wish vervult wensen van kinderen tussen 3 en 18 jaar met een levensbedreigende ziekte. Om voor dat goede doel geld op te halen, organiseert Gasthuiskerk Doesburg met Make-A-Wish een veiling van unieke, veelal Doesburgse kavels. Het vervullen van een allerliefste wens heeft op ieder kind een bijzonder effect, maar op kinderen met een levensbedreigende ziekte in het bijzonder. Het geeft deze kinderen, die vanwege hun ziekte te vaak vooral patiënt zijn, de kracht om kind te zijn. Het verwezenlijken van een droom kan voor hun toekomst een wereld van verschil betekenen.

Make-A-Wish Nederland werkt eraan om álle kinderen en jongeren met een levensbedreigende ziekte een wensvervulling te geven. Naast tijd en aandacht is ook geld nodig om die wensen te vervullen. Want behalve het regelen van alle praktische zaken rondom de wens, neemt Make-A-Wish Nederland ook alle kosten voor haar rekening. Hoe meer geld er binnenkomt, hoe meer wensen er jaarlijks vervuld kunnen worden.
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.