Home / Regio / Hobby Horse oefent cross op Bussloo

Hobby Horse oefent cross op Bussloo

BUSSLOO – In aanloop naar de Tripalon op zondag 18 september hebben een aantal leden van Hobby Horse alvast geoefend op Bussloo.
Ze hebben verschillende vaste hindernissen die op Bussloo aanwezig zijn gesprongen onder begeleiding van Jan van Ee. Voor de meeste ruiters is de cross nieuw en daardoor best spannend. Maar met de tips en adviezen van Jan hebben ze allemaal gesprongen en gaan ze met zelfvertrouwen de Tripalon tegemoet.
De leden kijken terug op een geslaagde dag en kijken uit naar zondag de 18e!
Benieuwd naar nog meer foto’s van deze oefencross, kijk op de facebookpagina van RV & PC Hobby Horse. Of interesse om lid te worden van Hobby Horse? Laat het ons weten op info@pchobbyhorse.nl of kijk voor informatie op onze website www.pchobbyhorse.nl. Je mag 3 proeflessen meerijden om te kijken of dit een club is waar jij je thuis voelt.
 

Lees ook

Kanaalweek laat het Apeldoorns Kanaal leven

REGIO – Van 23 tot en met 30 juni vindt onder het motto ’schakel van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.