Home / Doesburg / Bijzondere BSO in hartje Doesburg

Bijzondere BSO in hartje Doesburg

DOESBURG – BSO De Pixxel opende vorige week haar deuren in de Doesburgse binnenstad. Volgens onderneemster José Pijnappel onderscheidt deze BSO ‘voor kunstzinnige eigenheid’ zich door een professionele en individuele begeleiding van kinderen bij de ontwikkeling van hun persoonlijke creativiteit. Zij hebben namelijk de beschikking over een atelierruimte met een huiskamer, een kliederruimte, een tuin en een keuken. De Pixxel biedt ook vakantieopvang.
Wethouder Peter Bollen wees er in zijn toespraak bij de opening op dat de samenleving creatieve mensen nodig heeft, die verder durven kijken dan ‘de regeltjes’. Daarna verklaarden de kinderen deze bijzondere Buitenschoolse Opvang aan Ooipoortstraat 39A voor geopend.
Er waren veel blije gezichten bij deze opening. Initiatiefneemster José Pijnappel zag na een jaar voorbereiding een droom in vervulling gaan. De wethouder toonde zich verheugd over deze nieuwe activiteit in de Doesburgse binnenstad. En Herman Geereking was tevreden dat de bemiddeling door de werkgroep Vitalisering Binnenstad Doesburg heeft bijgedragen aan dit mooie resultaat. De kinderen legden de aanwezigen op hun eigen creatieve manier in de watten met koffie, thee en wat lekkers.
José: “Er is veel belangstelling voor deze bijzondere BSO voor kinderen in de leeftijd van 8-12 jaar. De Pixxel biedt plaats aan maximaal 10 kinderen per dagdeel, zodat er altijd voldoende tijd en aandacht voor ieder kind is.”
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.