Home / Doesburg / Skaters en BMX’ers lekker bezig

Skaters en BMX’ers lekker bezig

DOESBURG – Skaters en BMX’ers maken in Doesburg dagelijks gebruik van het skatepark van Jongerencentrum 0313. De ervaren skaters en BMX’ers helpen de jongere deelnemers om mooie trucjes te leren. Door het intensieve gebruik en het creatieve graffitigebruik van andere jongeren was de skatebaan niet meer zo mooi als gewenst. De jongeren grepen de mogelijkheid aan om zelf aan de slag te gaan. Met verf in de hand en onder toeziend oog van ‘collega skaters en BMX’ers’ werd de baan opgeknapt. Het resultaat: lekker bezig en een opgeknapt skatepark.
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.