Home / Hoenderloo / Roompot neemt Bungalowpark Hoenderloo over

Roompot neemt Bungalowpark Hoenderloo over

HOENDERLOO – Bungalowpark Hoenderloo krijgt een nieuw impuls. Het park, waar Hogenboom Vakantieparken tot voor kort verhuurder van was, is overgenomen door Roompot Vakanties. Het is de ambitie om Hoenderloo het visitekaartje van Roompot op de Veluwe te maken. De komende periode wordt Hoenderloo om die reden onderworpen aan een grondige renovatie.

Honderd accommodaties krijgen een upgrade en het park wordt gerestyled. Verder worden zwembadfaciliteiten vernieuwd. De populaire mascotte van Roompot, Koos Konijn, heet voortaan de kinderen en hun ouders welkom op het park.

De upgrade van het vakantiepark betekent ook een impuls voor de werkgelegenheid in het dorp Hoenderloo. Momenteel werken er zo’n 50 mensen op het park. Op termijn zal meer personeel worden aangenomen. Na Resort Arcen in Limburg is het vakantiepark in Hoenderloo het tweede park in Nederland dat oorspronkelijk van Hogenboom Vakantieparken was en na rebranding ‘heropent’ als park van Roompot Vakanties. Met de overname lift het vakantiepark in Hoenderloo vooral mee op de bekendheid van Roompot Vakanties.
Roompot Vakanties is de grootste aanbieder van vakantieparken in Nederland.
 

Lees ook

Nieuw IKC heet Hei & Bos

HOENDERLOO – Tijdens een heel drukke eerste open dag zaterdagmiddag van het nieuwe integrale kindcentrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.