Home / Doesburg / Heerlijke Kadedagen

Heerlijke Kadedagen

DOESBURG – Wat een heerlijke stemming heerste er twee dagen lang aan de boorden van de IJssel. De eerste editie van de Doesburgse Kadedagen kunnen de boeken in als een groot succes.

Lekker slenteren over de IJsselkade. Kijken, luisteren, ruiken, proeven, kopen. Een keur aan producenten van streekproducten lieten de bezoekers kennismaken met hun waren. Foodtrucks zorgden voor een groot en divers aanbod aan lekkers en apart, waar naar hartenlust van kon worden genoten. Op de terrasjes en op de trappen van de kade. Daar speelden kinderen met en op het water en een paar meter verderop, ín het water van de rivier en de Turfhaven, lag een vloot aan historische schepen, die soms ook betreden mochten worden. De modeshow van plaatselijke bedrijven trok zeer veel belangstelling. Optredens van artiesten, koren en dj’s waren goed te horen maar niet hinderlijk aanwezig en intussen bleef het publiek de hele dag langs slenteren. Het enige minpuntje was het chronische gebrek aan parkeerplaatsen, maar daar kan de organisatie niets aan doen. Dat is een Doesburgs probleem. Afgaande op deze eerste editie van de Kadedagen, is het te hopen dat er nog vele zullen volgen. Locatie en concept zijn er geschikt voor. – foto: Wencel Maresch

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.