Home / Rheden / Wielrenner aangereden

Wielrenner aangereden

RHEDEN – Een wielrenner is zondagmiddag aangereden. Dat gebeurde ter hoogte van de Havelandseweg – Arnhemsestraatweg in Rheden. Waarschijnlijk door de onoverzichtelijke situatie daar, heeft de automobilist de racefietser over het hoofd gezien. Een traumahelikopter werd opgeroepen omdat de situatie in eerste instantie erger leek te zijn, maar deze kon weer worden afgemeld. De gewonde fietser kon uiteindelijk zelf lopend de ambulance in komen. De politie heeft proces verbaal opgemaakt en bekijkt de toedracht het ongeval. – foto: Martin de Jongh
 

Lees ook

Automobiliste botst tegen boom

RHEDEN – Op de Groensestraat in Rheden is een automobiliste vorige week woensdag tegen een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.