Home / Brummen / Geslaagd G-toernooi

Geslaagd G-toernooi

BRUMMEN – Het was weer een geslaagd G-toernooi bij JBV le Pionnier in Brummen. De spelers en begeleiders kwamen uit Oldenzaal, Brummen, Laag-Soeren en Zutphen en één iemand zelfs uit Doesburg.

De spelers waren weer opgewonden en vol verwachting over wie dit jaar het beste zou spelen en de grootste beker zou krijgen. De spanning steeg al snel na de eerste twee gewonnen partijen, mede door de warmte. Na de lunch werd tijdens de laatste wedstrijden duidelijk wie de beste spelers waren. De één kwam met een brede lach de stand doorgeven, de ander met een beetje sip gezicht. Nadat wedstrijdleider Bea Versteeg haar rekenwerk had afgerond, konden de winnaars bekend worden gemaakt. Dit waren Theo Split, Emilio Wevers, Arnold van Nijkerk en Gosja Oude Engberink, allemaal uit Oldenzaal. De winnaars kregen allemaal een fraaie beker en voor alle andere deelnemers was er een mooie medaille als aandenken.
 

Lees ook

Coalitieakkoord Brummen getekend

BRUMMEN – Het nieuwe coalitieakkoord voor de gemeente Brummen is een feit. Vorige week woensdag …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.