Home / Loenen / Inzamelingen van rommel en ijzer in Loenen

Inzamelingen van rommel en ijzer in Loenen

LOENEN – Na de vakanties gaan de inzamelingen van rommelmarktspullen en oud ijzer in Loenen weer door. Iedere eerste zaterdag van de maand zijn vrijwilligers van de Protestantse Kerk in Loenen aanwezig in de Mazzelschuur, aan de Voorsterweg 56 in Loenen. Tussen 10.00 en 12.00 uur kunnen daar bruikbare (rommelmarkt)spullen gebracht worden.

Omdat de ruimte beperkt is liever geen grote artikelen. Iedereen kan er dan ook terecht om te snuffelen in de grote hoeveelheid artikelen die staan uitgestald. Tegen een zacht prijsje is er van alles te koop.

Iedere laatste zaterdag van de maand is er een inzameling van oud ijzer. Tussen 10.00 en 12.00 uur zijn er vrijwilligers van de beide Loenense kerken present op het terrein aan het Hameinde 1 (voormalig bedrijfsterrein Maalderink-Reusken.) Er kunnen hier allerlei soorten metalen gebracht worden. Ook oude fietsen zijn welkom. Wie tussentijds graag het oude ijzer kwijt wil kan bellen naar ‘de ijzervreters’: Jan Brugman, telefoon 055-5051458 of Ap Kobussen 055-5051136. De opbrengst is bestemd voor beide kerken.
 

Lees ook

Kofferbakverkoop bij Kringloop de Waterlelie

LOENEN – Kringloop de Waterlelie houdt zondag 24 juni een kofferbakverkoop. De verkoop is van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.