Home / Regio / Weer de huiskamerconcertjes van RIQQ

Weer de huiskamerconcertjes van RIQQ

REGIO – Alweer een jaar geleden deed Cultuurbedrijf RIQQ in het kader van De Week tegen de Eenzaamheid gratis huiskamerconcertjes cadeau aan bewoners van de gemeente Rheden. Wie wilde kon een privé-concert bestellen voor iemand die wel wat aandacht kon gebruiken.

RIQQ werd daarna massaal gebeld. Op Valentijnsdag werd de actie herhaald en opnieuw werd er volop muziek weggegeven.

Nu dient zich weer een mooie gelegenheid aan om mensen te verrassen met een vrolijke noot. Op vrijdag 30 september, De dag van de Ouderen, geeft RIQQ mini-concertjes kado.
Verschillende ouderen zullen die dag onverwacht bezoek krijgen van fluitiste Marianne Wormgoor, celliste Mirjam Mudde of fluitist Jurrien Wormgoor. Deze ouderen werden bij RIQQ voorgedragen door hun buurvrouw, vriendin, een coach van het Sportbedrijf, een activiteitenbegeleider van Attent of een vrijwilliger van een ouderensoos. In hun eigen woonkamer zullen zij kunnen genieten van een concertje, helemaal voor hen alleen of samen met vrienden en familie.
 

Lees ook

Kanaalweek laat het Apeldoorns Kanaal leven

REGIO – Van 23 tot en met 30 juni vindt onder het motto ’schakel van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.