Home / Doesburg / Nieuw sponsorcontract

Nieuw sponsorcontract

DOESBURG – Jan Jansen Bouwkundig Adviseurs en Sportclub Doesburg sloten onlangs een sponsorovereenkomst voor de komende drie jaar. Jan Jansen Bouwkundig Adviseurs uit Westervoort is een adviesbureau met jarenlange ervaring op het gebied van bouwkundig tekenwerk, advies en project- en procesbegeleiding. Het bedrijf is actief in de belangrijkste sectoren van de bouwwereld, zoals particuliere opdrachtgevers, projectmatige bouw en utiliteitsbouw. Naast het afnemen van het sponsorpakket heeft Jan Jansen een zeer belangrijke bijdrage geleverd aan het ontwerp en bouwproces van de nieuwe multifunctionele accommodatie.
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.