Home / Spankeren / Gewonden bij botsing

Gewonden bij botsing

SPANKEREN – Op de Zutphensestraatweg in Spankeren heeft vrijdagmiddag een ongeval plaatsgevonden met drie gewonden tot gevolg. De weg was enige tijd volledig afgesloten.

Het ongeval vond plaats omstreeks 14.40 uur. Het betrof een kop-staart aanrijding tussen drie voertuigen. Een auto wilde links afslaan naar een inrit. Twee auto’s achter de afslaande auto merkten het op tijd op en stonden tijdig stil. Echter knalde de derde auto hard op de middelste auto, die weer op de voorste auto doorschoot.
Hierdoor zijn bij dit ongeval drie gewonden gevallen. Zij zijn naar het ziekenhuis overgebracht. Het gaat om de bestuurder van de achterste auto en een echtpaar uit de middelste auto. De betrokken auto’s wrrden afgesleept door een bergingsbedrijf. – foto: Roland Heitink

Lees ook

Samen denken over kanaalzone

SPANKEREN – Paul Keulen, stagiair van GWW Ingenieurs in Dieren, doet onderzoek naar participatie van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.