Home / Doesburg / Zondag gratis Xycleservice Mosterdtocht Doesburg

Zondag gratis Xycleservice Mosterdtocht Doesburg

DOESBURG – De Xycleservice Mosterdtocht is de leukste en gezelligste fietstocht van Doesburg en omstreken. De rit gaat over een afstand van 35 kilometer door de nabije omgeving, met onderweg leuke paden, bezienswaardigheden en uitzichten.

Dit is alweer de 5e editie van de Mosterdtocht met wederom een volledig nieuwe route waarbij u kunt genieten van een mooie omgeving en natuurschoon. Dit jaar kunt u een bezoek brengen aan Landwinkel en Zorgboerderij de Munnikenhof. Ook is het mogelijk om een potje boerengolf te spelen of de dierenweide te bezoeken, bevolkt met een zeer uiteenlopende hoeveelheid aan verschillende dieren. Onderweg passeert u voldoende rustpunten voor een natje en een droogje.

Dit jaar is de finish bij Het Arsenaal 1309, het voormalig nonnenklooster en wapenopslag, in het hart van Doesburg. U krijgt bij Het Arsenaal 1309 een kopje koffie of thee aangeboden en kunt u in alle rust nagenieten van de fietstocht. Vanuit dit eindpunt is het ook nog mogelijk om lopend de Doesburgse Kadedagen te bezoeken aan de nabijgelegen IJsselkade, waar nog van alles te zien en te beleven is. Kortom, voldoende te beleven tijdens deze 5e editie van de Mosterdtocht!
Gestart kan worden tussen 11.00 en 13.00 uur en de finish is mogelijk tot 17.00 uur. De start is bij Xycleservice, Leigraafseweg 33F in Doesburg. De route wordt d.m.v. pijlen aangegeven en voor eventuele pech onderweg is er een servicewagen. Deelname aan deze tocht is gratis en geheel op eigen risico! Vooraf inschrijven is niet noodzakelijk maar wel gewenst i.v.m. de mogelijke opkomst voor de organisatie.
Voor meer informatie en inschrijving: www.xycleservice.nl, tel: 0313-412727, info@xycleservice.nl
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.