Home / Dieren / Concert Old+Folk in de Schouwburg te Dieren

Concert Old+Folk in de Schouwburg te Dieren

DIEREN – Als onderdeel van hun concerttour langs kastelen, kloosters, kapellen, schouwburgen en concertzalen geven Marja de Jong en Eva Folke zondag een concert in de schouwburg van Dieren. De aansprekende muziek en fijne teksten nemen de luisteraars mee op pelgrimstocht naar het eigen hart.

Met haar warme, stralende stem bereikt Marja de Jong de luisteraars in het hart, waar haar liedteksten oer-wijsheden wakkerkussen. Marja’s uitgebreide repertoire staat garant voor diepgang, variatie, ontroering met een vrolijke noot. Middeleeuws, Renaissance, Folk en eigen werk. Het publiek mag af en toe meedoen.

Het optreden op zondag 25 september in de Dierense Schouwburg aan het Callunaplein (Theothorne) begint om 14.00 uur. Reserveren kan op: bit.ly/2aH9SZg.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.