Home / Spankeren / Open Huis bij hovenier gebr. Rijneveld bv

Open Huis bij hovenier gebr. Rijneveld bv

SPANKEREN – Tuinbezitters kunnen zaterdag vrijblijvend binnenlopen bij gebr. Rijneveld b.v. aan de Edyweg in Spankeren. Branchevereniging voor hoveniers en groenvoorzieners VHG organiseert de ‘Landelijke Open Dag Hoveniers’.

Geïnteresseerden kunnen tussen 10.00 en 16.00 uur vrijblijvend een kijkje nemen in de showroom met diverse materialen en tuinideeën. Ook kan tuinadvies worden gevraagd en gratis gebruik worden gemaakt worden van de schetsservice. Om teleurstellingen te voorkomen kan hiervoor een afspraak worden gemaakt.

Het najaar is bij uitstek geschikt voor renovatie van de tuin. De bodem is nog warm, planten zijn nog goed zichtbaar maar komen wel in rust. Hoveniersbedrijf gebr. Rijneveld b.v. is aangesloten bij Dutch Quality Gardens en zet zich in voor meer tuingeluk. Het bedrijf is gevestigd op Edyweg 25 Spankeren. Meer informatie is te vinden op www.rijneveld.nl.
 

Lees ook

Samen denken over kanaalzone

SPANKEREN – Paul Keulen, stagiair van GWW Ingenieurs in Dieren, doet onderzoek naar participatie van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.