Home / Doesburg / Eefje doneert fiets aan Rama

Eefje doneert fiets aan Rama

DOESBURG – Vrijdag kwam Eefje haar fiets brengen voor Rama. Nu is het niet zo uitzonderlijk dat een fiets wordt doorgegeven aan iemand anders. In dit geval is het dat toch wel. Eefje had een nieuwe fiets nodig omdat ze uit deze was gegroeid. Op dat moment kwam haar vader thuis met het verhaal dat een Syrisch vluchtelingetje nog niet zo lang met haar ouders in Nederland was en het meisje een fiets nodig had om naar school te kunnen. De reactie van Eefje was: Dan mag ze mijn fiets wel hebben. Zo werd via vluchtelingenwerk contact gelegd met de ouders van Rama en die waren erg blij met deze schenking voor hun dochter. Vrijdagavond kwam Eefje de fiets bij Rama brengen en die was er dol gelukkig mee. Ook een tas vol met leuke spulletjes, waaronder boekjes om Nederlands te leren en een etui met mooie pennen en potloden voor op school. De ouders van Rama ontvingen Eefje en haar ouders met een heerlijk stuk cake en limonade als bedankje voor de mooie fiets. Het is een heel mooi gebaar van een 10 jarig meisje dat een ander wil helpen. – foto: Hanny ten Dolle
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.