Home / Hall / Kerkblad Hall

Kerkblad Hall

HALL – Gerrie Hoekman uit Hall heeft ruim 38 jaar het Hallse kerkblad verzorgd en verspreid. Nu heeft ze het stokje overgedragen aan Geeske Beije en Lammert Hissink, beiden ook uit Hall. Voor deze jarenlange trouwe dienst voor de gemeenschap, heeft ze een onderscheiding met oorkonde ontvangen van de Protestantse Kerk in Nederland.Op de foto is te zien dat ze, in aanwezigheid van haar man Joop, de felicitaties ontvangt van Harry van Galen. Hij is de voorzitter van de kerkenraad Hall en Voorstonden.

Lees ook

Bord bij Koningsbrug

HALL – Op Koningsdag is naast de Hallse of Koningsbrug over het Apeldoorns Kanaal een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.