Home / Spankeren / Kerkenmarkt lucratief

Kerkenmarkt lucratief

SPANKEREN – Na telling van de opbrengst bleek dat de Kerkenmarkt in Spankeren zaterdag ruim 8.400 euro heeft opgebracht. Commissievoorzitter Fred Haandrikman maakte dit bekend en toonde zich tevreden met deze opbrengst.

Om precies 10.00 ging de markt van start. Toen stond er al een lange wachtrij en de en de verkoop ging direct al heel vlot. De gebruikte spullen vlogen soms letterlijk de kramen uit, want de particulier kon hier zijn of haar slag slaan. Het perfecte marktweer zorgde ook voor een goedgevuld terras waar de zelfgemaakte cake, koek en koffie wegvloog. De band Local Heroes, Popkoor Dieren en Muziekvereniging Wilhelmina zorgden voor een gezellige stemming. Na afloop nog even een zakje oliebollen mee als afsluiting van een perfecte dag voor zowel de bezoekers als de medewerkers.
De ruim honderd medewerkers zorgden na afloop dat binnen twee uur de straat, de Petruskerk en de Kerkhorst weer opgeruimd werd. Over twee jaar is er weer een Kerkenmarkt maar, aldus een van de vrijwilligers: “Eerst effe uutrusten. Tis mooi ewest vant joar.” – foto: Han Uenk
 

Lees ook

Samen denken over kanaalzone

SPANKEREN – Paul Keulen, stagiair van GWW Ingenieurs in Dieren, doet onderzoek naar participatie van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.