Home / Doesburg / Receptie 25 jarige Doesburgse Plusbus

Receptie 25 jarige Doesburgse Plusbus

DOESBURG – Op 13 september 1991 werd de Stichting Aangepast Vervoer Doesburg e.o. opgericht en ook 25 jaar later dragen onze vrijwilligers nog steeds bij aan een sociale, betrokken en levendige samenleving. De Plusbus vormt een niet meer weg te denken onderdeel in de samenleving van Doesburg en omstreken.

Iedereen die betrokken is geweest als vrijwilliger of anderszins in de afgelopen 25 jaar is dan ook van harte welkom om in de Gasthuiskerk langs te komen op de jubileumreceptie op woensdag 21 september van 19.00 tot 21.00 uur in de Gasthuiskerk, Gasthuisstraat 41 in Doesburg.
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.