Home / Brummen / Mooie steun voor Tolzicht

Mooie steun voor Tolzicht

BRUMMEN – Het hele jaar door worden door de Vrienden van Tolzicht spullen ingezameld voor de jaarlijkse markt in en rond het Brummense zorgcentrum. "De opbrengst daarvan is bestemd voor extra activiteiten voor de bewoners", legt Wim ten Broek namens de organisatie uit. "We organiseren bijvoorbeeld een busreis voor de bewoners, of een barbecue. En de maandelijkse inloopmiddag wordt er ook mee betaald." Verheugend derhalve dat het resultaat van de Tolzichtmarkt die zaterdag werd gehouden, het mooie bedrag van 4200 euro is. – foto: Han Uenk
 

Lees ook

Coalitieakkoord Brummen getekend

BRUMMEN – Het nieuwe coalitieakkoord voor de gemeente Brummen is een feit. Vorige week woensdag …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.