Home / Dieren / Verkeersveiligheid thema op Het Rhedens

Verkeersveiligheid thema op Het Rhedens

DIEREN – Vrijdag 23 september vindt op Het Rhedens Dieren een verkeersveiligheidsdag voor alle brugklassen plaats. Er is een gevarieerd programma, bestaande uit toneel, debat, een postercampagne, een verkeersbus en fietscontroles. Uiteraard worden de leerlingen gedurende de dag begeleid.

De verzorging van het programma is deels in handen van ANWB Streetwise. Daarnaast komt de verkeersveiligheidsorganisatie TeamAlert voor de uitvoering van het project Kruispunt. Kruispunt is een debatproject om de leerlingen te laten realiseren hoe kwetsbaar ze in het verkeer zijn. Aan de hand van filmpjes, stellingen en ervaringen van leerlingen, gaan ze met elkaar in discussie over verschillende onderwerpen op het gebied van verkeersveiligheid.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.