Home / Dieren / Kijkje bij politie

Kijkje bij politie

DIEREN – Het politiebureau in Dieren hield zaterdag Open Dag. Naar schatting 500 mensen namen een kijkje op en bij het bureau aan de Hogestraat. Niet alleen konden de bezoekers een kijkje nemen in verschillende ruimtes, ook werd uitleg gegeven over het politiewerk en alles dat daar bij komt kijken. Er werd een demonstratie gegeven met een politiehond, kinderen konden op een politiemotor op de foto en natuurlijk konden de voertuigen worden bekeken en er kon zelfs een ritje meegemaakt worden. Voor de jonge speurneuzen was er de mogelijkheid hun vingerafdrukken te laten nemen. – foto: Han Uenk

 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.