Home / Drempt / Wilko Pelgrom vertrekt bij ‘t Doornslag

Wilko Pelgrom vertrekt bij ‘t Doornslag

DREMPT – Met ingang van 1 januari 2017 stopt Wilko Pelgrom als voorzitter van stichting mfa (Multi Functionele Accommodatie) ’t Doornslag in Drempt. Die stichting beheert ’t Hessenhuus en de voetbalvelden van HC’03. Pelgrom was sinds het ontstaan van de stichting in november 2013 voorzitter en vervulde daarvoor jarenlang bestuurlijke functies bij voetbalvereniging HC’03 en Drempt Vooruit.

Voetbalvereniging Hessencombinatie ’03 is ontstaan uit een fusie tussen voetbalvereniging Hummelo en Keppel en Sportvereniging Drempt Vooruit. Pelgrom maakte rond het millennium onderdeel uit van het bestuur van Drempt Vooruit en begeleidde beide clubs in de fusie. In het voorjaar van 2003 werd hij tot de eerste voorzitter van de nieuwe club benoemd en maakte in dat fusiejaar het kampioenschap van het eerste elftal mee dat daarmee promoveerde naar de derde klasse. De rol van voorzitter van de club vervulde hij tot eind 2009.
Vervolgens bleef Pelgrom actief voor de voetbalvereniging en was hij nauw betrokken bij de bouw van ’t Hessenhuus dat als clubhuis voor HC’03 dient en tegelijkertijd een dorpshuisfunctie heeft. Het beheer ervan werd ondergebracht in een stichting met Pelgrom als initiatiefnemer en voorzitter.
 

Lees ook

Lieke uit Drempt bouwt eigen mini-satelliet

DREMPT – Er zijn maar weinig mensen die weten wat een CanSat is, en nog …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.