Home / Giesbeek / Koninklijke onderscheiding voor Jos Worm uit Giesbeek

Koninklijke onderscheiding voor Jos Worm uit Giesbeek

GIESBEEK – Zondagavond ontving Jos Worm, hoofdbrandwacht bij Brandweer Giesbeek, uit handen van de locoburgemeester Anja van Norel een Koninklijke Onderscheiding. Na ruim 36 jaar dienst gaat Worm met ‘brandweerpensioen’. Tijdens zijn afscheidsbijeenkomst werd hij verrast met een benoeming tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau.

Worm is ruim 36 jaar vrijwilliger bij de Giesbeekse brandweer geweest. Naast zijn functie als hoofdbrandwacht, is hij voorman natuursteen-steller bij Ariës Natuursteen in Zevenaar. De decorandus zet zich ook jarenlang in bij verschillende activiteiten die door de brandweervereniging van Giesbeek worden georganiseerd. Naast zijn activiteiten voor Brandweer Giesbeek, heeft Jos Worm zich ook regelmatig ingezet als vrijwilliger bij het jeugdkamp van voetbalvereniging GSV38 en bij de Paulusschool in Giesbeek.
 

Lees ook

Voetbalkampioenen!

GIESBEEK – Het vierde elftal van GSV’38 4 uit Giesbeek heeft het kampioenschap binnen. In …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.