Home / Loenen / Werkgroep G-voetbal bij vv Loenermark is begonnen

Werkgroep G-voetbal bij vv Loenermark is begonnen

LOENEN – Op 1 september is de nieuw gevormde werkgroep voor het opzetten van het G-voetbal bij voetbalvereniging Loenermark voor het eerst bij elkaar gekomen. De leden van deze werkgroep zijn: Gerrit Blom (voorzitter), Karin Klomp (secretaris), Arno Heijenk, Kim Klomp, Wendy Wensveen en Frank Klerks.

Het doel van de werkgroep is om op relatief korte termijn tot een volledig geïntegreerde g-voetbaltak bij vv Loenermark te komen. Op zaterdag 14 januari 2017 staat al een G-voetbal Clinic gepland in de vorm van een instuif.
Alle (toekomstige) G-voetballers die het leuk lijken om te komen voetballen bij voetbalvereniging Loenermark, kunnen die dag kennis komen maken. De insteek is om na deze Clinic te gaan starten met de trainingen. Verdere informatie over de ontwikkelingen is ook te vinden op onze website via www.vvLoenermark.nl.
De werkgroep leden staan open voor vragen en suggesties. Je kunt hiervoor een mail sturen naar g-voetbal@vvloenermark.nl of bellen met Gerrit Blom, 06-51224565.
 

Lees ook

Kofferbakverkoop bij Kringloop de Waterlelie

LOENEN – Kringloop de Waterlelie houdt zondag 24 juni een kofferbakverkoop. De verkoop is van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.