Home / Doesburg / Bussluis niet voor auto’s

Bussluis niet voor auto’s

DOESBURG – De brandweer van Doesburg werd donderdag opgeroepen voor een wegdekvervuiling op de Drempterdijk, ofwel de Parallelweg, zoals dat vaak genoemd wordt. Het bleek te gaan om een oliespoor dat uit een auto gelekt was die geprobeerd had over de bussluis aldaar te rijden. En… dat kan dus niet. De brandweermensen hebben het wegdek gereinigd en een sleepwagen heeft de onfortuinlijke auto afgesleept. – foto: Hanny ten Dolle
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.