Home / Doesburg / Brand na blikseminslag

Brand na blikseminslag

DOESBURG- In de nacht van donderdag op vrijdag om 1.10 uur werd er een brandmelding afgegeven voor een huis in de Meipoortstraat. Het onweer dat over de stad trok heeft een inslag in een huis veroorzaakt. Omdat het in de binnenstad van Doesburg was is er gelijk groot opgeschaald. Ook de mee gealarmeerde hoogwerker van Dieren kwam ter plaatse om het dak te inspecteren. Op het dak waren enkele dakpannen verdwenen door de blikseminslag. Gelukkig bleef de schade beperkt. – foto: Hanny ten Dolle

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.