Home / Bronkhorst / Expositie Kapel Bronkhorst

Expositie Kapel Bronkhorst

BRONKHORST – Schilderijen van Yvonne van Beusekom, sjaals en wandweefsels van Jefke van Iterson en foto’s en beelden van Jim van Iterson zijn te zien tijdens een expositie in de Kapel in Bronkhorst, van 24 tot 30 september. De exposanten zijn afkomstig uit de gemeente Brummen.
Yvonne van Beusekom schildert sinds 2005, volgde schildercursussen en cursussen gemengde technieken in Zutphen en omgeving. Zij kiest haar onderwerp naar aanleiding van een foto of een krantenknipsel, en geeft een eigen interpretatie daar aan. Jefke van Iterson weeft sinds 1981, volgde veel cursussen in de Randstad en in deze omgeving, vooral bij Marijke Dekkers.
Weven betekent vooral spelen met draden, met kleur en met structuren. Die bepalen karakter en sfeer in haar werk. Zo maakt zij iets waar ook anderen van kunnen genieten. Jim van Iterson kocht van zijn eerste verdiensten een camera en is sindsdien blijven fotograferen. Zijn favoriete onderwerpen zijn natuur-, architectuur- en straatfotografie.
De kunstenaars zijn zoveel mogelijk aanwezig. De Kapel in Bronkhorst is elke dag open van 11.00 tot 17.30 uur.
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.