Home / Rozendaal / Serre van Rozendaal zoekt betrokken coördinator

Serre van Rozendaal zoekt betrokken coördinator

ROZENDAAL – Sinds een jaar ontmoeten mensen elkaar op de woensdagochtenden in De Serre van Rozendaal. Een groep van vrijwilligers fungeert als gastteam en regelt samen de inhoud van deze gezellige koffieochtenden. Alleen een coördinator wordt nog gemist.

Rozendaler Erik Kool heeft deze taak vanaf het begin op zich genomen en nu het goed loopt, draagt hij het stokje graag over aan een ander. De Serre wil de huiskamer van Rozendaal zijn. Hoewel de Serre tegen de kerk aan ligt, is het nadrukkelijk bedoeld voor alle mensen.
“De Serre is een ontmoetingsplek voor iedereen, kerkelijk of niet-kerkelijk, Rozendalers en Velpenaren en ook Arnhemmers. Iedereen is welkom tijdens deze ochtenden”, vertelt Erik. Hij is blij met het gastteam: “De vrijwilligers voelen zich betrokken bij de Serre. Zij verzorgen samen de thema’s en regelen daarvoor al het nodige, zoals het uitnodigen van gastsprekers. Ook maken zij het rooster met elkaar.”
De nieuwe coördinator hoeft niet elke woensdag aanwezig te zijn, maar zorgt er wel voor dat het gastteam een leuk team onder elkaar blijft en nodigt hen vier keer per jaar uit voor een overleg. Tevens is deze vrijwilliger de contactpersoon voor zowel de leden van het gastteam als voor de kerk van Rozendaal.
Promotie van de activiteiten blijft belangrijk. Mocht de coördinator deze affiniteit in huis hebben, dan is dit prachtig. Maar als er iemand is die wel de promotie wil doen, maar niet de coördinatie, dan hoopt Erik Kool dat ook deze persoon zich aanmeldt.

Milou van Elk, e-mail: MvElk@radaruitvoering.nl, of tel.: 06-21 224 071
 

Lees ook

Afscheid van een bijzondere juf

ROZENDAAL – Veel basisscholen kennen het fenomeen. Zo’n juf die met de school vervlochten lijkt. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.