Home / Loenen / Huiswerkbegeleiding en bijles Nederlands op maat

Huiswerkbegeleiding en bijles Nederlands op maat

LOENEN – Moeite met concentreren, planningen maken, het kernvak Nederlands goed beheersen? Dat leidt soms tot problemen bij kinderen, waardoor zij niet optimaal resultaat behalen, vermoeid zijn en niet te vergeten het plezier in leren verliezen.
In een rustige huislijke omgeving biedt Carla Herwegh in Loenen haar diensten aan om leerlingen te begeleiden met huiswerk, studievaardigheden aan te leren en bijles Nederlands te geven.

Leerlingen van groep 7 en 8, leerlingen van het VMBO en onderbouw HAVO en VWO kunnen bij haar terecht.
Carla is docent Nederlands en bevoegd leerkracht basisonderwijs. Zij is al jaren in het onderwijs werkzaam en heeft veel ervaring met het begeleiden van kinderen die wat extra hulp kunnen gebruiken. Het gaat op school te snel, de leerling heeft een onderliggende stoornis of wat extra hulp kan net dat zetje in de goede richting geven.
Een eerste intake gesprek is kosteloos, de behoefte van het kind wordt dan goed in kaart gebracht en een plan wordt opgesteld. De bijlessen zijn individueel, de huiswerkbegeleiding wordt in kleine groepjes van maximaal vier leerlingen verzorgd.

Voor verdere informatie kunt u telefonisch of per mail contact opnemen. E-mail: cjherwegh@gmail.com, telefoon: 06-12199267/ 055-8445447
 

Lees ook

Kofferbakverkoop bij Kringloop de Waterlelie

LOENEN – Kringloop de Waterlelie houdt zondag 24 juni een kofferbakverkoop. De verkoop is van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.