Home / Eerbeek / Last Gear op dreef in 6/24 uur

Last Gear op dreef in 6/24 uur

EERBEEK – ATB vereniging Last Gear heeft ook dit jaar weer met meerdere teams deel genomen aan het Mountainbike Festival te Assen. Tijdens dit evenement wordt op een parcours van ruim 8 kilometer in een vastgestelde tijd zo veel mogelijk kilometers afgelegd. Bij de 6 uurs race zijn er twee mooie podiumplaatsen behaald. Het toppers-team met Luuk Bourgonje, Bas Matthijsse en Joëlle Jonker behaalden in de wedstrijdcategorie de 2e plaats. Een verrassende 2e plek werd behaald in het mixed klassement door het family-team (foto), met Hedwig de Leeuw den Bouter en Jesse, Hidde en Tobias Bos. Het Last Gear herenteam 40+ behaalde een mooie 8e plaats in het sterke deelnemersveld van meer dan 50 teams.
Ook bij de 24 uurs-race werd een mooie podiumplaats behaald. Arjen Kampf behaalde de 2e plaats door in 24 uur 374 kilometer af te leggen op het technische parcours bij de solo-rijders. Daarmee heeft hij wederom een mooi resultaat neergezet na de overwinning in 2015. – foto: Antoinette Matthijsse

www.lastgear.nl
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.