Home / Rheden / Brandwonden Stichting zoekt collectanten in Rheden en De Steeg

Brandwonden Stichting zoekt collectanten in Rheden en De Steeg

RHEDEN / DE STEEG – De Nederlandse Brandwonden Stichting is nog op zoek naar collectanten. Onder het motto ‘een uurtje in uw buurtje’ zoekt de Stichting mensen die kunnen helpen bij de inzameling in Rheden. De collecteweek is van 11 tot 17 oktober.

De Brandwonden Stichting wil brandwonden voorkomen en het leed ten gevolge van brandwonden verminderen. De tijdsinvestering van de collectant bedraagt enkele uurtjes, maar het resultaat is enorm. De collecte is namelijk de grootste inkomstenbron van de Brandwonden Stichting, zij ontvangt geen subsidies. Kortom: hoe meer collectanten, des te meer we kunnen doen voor brandwondenpatiënten.

Alex Berendsen, vrijwilliger bij de brandweer: "In het dorp Rheden hebben wij een groep enthousiaste collectanten maar er is altijd plek voor meer. Voor de Steeg is de Brandwonden Stichting op zoek naar een organisator en collectanten." Aanmelden kan bij Alex Berendsen, e-mail: a.berendsen01@hetnet.nl.
Als extra beloning voor de collectanten organiseert de brandweer een speciale rondleiding in de brandweergarage in Rheden. Berendsen: "Dus als u als ouder of grootouder met de kinderen of kleinkinderen eens in een echte brandweerkazerne en in een echte brandweerauto wil, zitten geef uzelf op als collectant."
 

Lees ook

Automobiliste botst tegen boom

RHEDEN – Op de Groensestraat in Rheden is een automobiliste vorige week woensdag tegen een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.