Home / Hummelo / Tips van een ex-inbreker

Tips van een ex-inbreker

HUMMELO – Woensdag 21 september komt ex-inbreker Evert Jansen in de Gouden Karper in Hummelo vertellen hoe makkelijk het is om een huis binnen te komen. De lezing wordt georganiseerd door de Vrouwen van Nu (VvN) en begint om 19.45 uur. Op deze open avond is iedereen welkom, dus ook niet-leden (dames en heren). De entree bedraagt 2,50 euro voor leden en 5 euro voor niet-leden.

Ex-inbreker Evert Jansen, bekend van de AVRO-TV-serie ‘De Inbreker’, is nu voorlichter van de Stichting Veiligheid en Preventie. In zijn lezing gaat het zowel om voorzorgsmaatregelen aan en om de woning als om aandacht voor het afleren van niet-veilige gewoonten. Dit maakt hij duidelijk met voorbeeldfoto’s en korte filmpjes. Verder vertelt hij hoe om te gaan met ongewenst bezoek aan de deur en hoe babbeltrucs te herkennen. Tenslotte besteedt hij ook aandacht aan veiligheid onderweg zoals het voorkomen van tasjesroof en zakkenrollerij.

Per jaar worden twee open avonden gehouden zodat niet-leden de kans krijgen om kennis te maken met de VvN. De vereniging telt op het ogenblik 145 leden. Het jaarprogramma van de Vrouwen van Nu biedt een vijftien avonden en middagen met de meest gevarieerde thema’s. Binnen de afdeling zijn er ook een aantal interessegroepen zoals een culturele kring, leeskringen, een tuin-, handwerk-, fiets-, kook-, schilder- en wandelclub.

www.vrouwenvannu.nl/hummelokeppeldrempt
Christiane Bolli, tel. 06 – 36182157
 

Lees ook

Hummelo brengt ode aan Van Gorkum

HUMMELO – De eerste zondag van juni vond Hummelo Open plaats; een fietscrosswedstrijd gehouden door …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.