Home / Hall / Drie dagen lang Hallse Kermis

Drie dagen lang Hallse Kermis

HALL – Stichting Volksvermaak Hall organiseert voor het weekend van 16, 17 en 18 september weer de Hallse kermis. Dit feest wordt ieder jaar weer door veel inwoners gevierd en ook oud-Hallenaren komen er graag voor terug naar het dorp.

Zaterdagmiddag is het traditionele vogelschieten aan de Slatweg. Om 13.00 uur worden de eerste schoten gelost door Wim Minkhorst, Jeroen Elijzen en Roos Stevens, de oude en jonge koning en jeugdkoningin van vorig jaar. Alle inwoners van Hall vanaf tien jaar kunnen meedoen aan dit volksvermaak. Ook leden van Hallse verenigingen zijn welkom. De Nationale feest- en herdenkingscommissie Loenen, die verantwoordelijk is voor het gebruik van de voorladers, heeft van overheidswege een registratieverplichting opgelegd gekregen. Een ieder die zich inschrijft moet ook een registratieformulier invullen en zich bij inlevering daarvan legitimeren. Inschrijven voor deelname en registreren is dus noodzakelijk. Dit kan van 1 tot 16 september 18.00 uur bij Marion Visschers, Domineeskamp 15 Hall.

Partycentrum Bello biedt weer onderdak aan het feestgedruis. Vrijdag 16 september is er vanaf 21.30 uur een 80’s, 90’s en 00’s-Party met DJ Theo Otten en een surprise act. Zaterdag vanaf 14.00 uur is er een DJ in het café en vanaf 21.30 uur zorgt DJ Henry voor muziek in de grote zaal. Zondag komt DJ Pete vanaf 16.00 uur zijn plaatjes draaien, afgewisseld met muzikaal vertier van De Toffe Peren.De entree is iedere dag gratis.
 

Lees ook

Bord bij Koningsbrug

HALL – Op Koningsdag is naast de Hallse of Koningsbrug over het Apeldoorns Kanaal een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.