Home / Spankeren / Picknickconcert

Picknickconcert

SPANKEREN – Op zondag 3 juli werd het picknickconcert van muziekvereniging Wilhelmina Spankeren afgelast wegens dramatisch slecht weer. Maar wat in het vat zit verzuurt niet, dus werd afgelopen zondag op landgoed de Geldersche Toren alsnog een picknickconcert gegeven. Het orkest speelde, de bezoekers genoten van de muziek en smikkelden van meegebrachte en ter plekke gekochte lekkernijen.– foto: Han Uenk
 

Lees ook

Samen denken over kanaalzone

SPANKEREN – Paul Keulen, stagiair van GWW Ingenieurs in Dieren, doet onderzoek naar participatie van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.