Home / Velp / Jagyba Sport & Health start met het nieuwe seizoen

Jagyba Sport & Health start met het nieuwe seizoen

VELP – Jagyba Sport & Health start met het nieuwe seizoen en daarom is er de komende maand de mogelijkheid om een extra gratis maand te trainen. De Milon cirkel is een doorslaggevend succes gebleken, slecht 35 minuten trainen, 6 keer per maand. Enorm efficiënt met een 30% hoger resultaat als met conventionele apparatuur.

Dé manier om op een effectieve wijze aan je overgewicht te werken, met een garantie-resultaat, na 90 dagen géén resultaat dan ontvangt men het volledige bedrag retour.

Op 26 september 19.30 uur is er weer een gratis inspiratieavond van de Velpse Afvalrace. De Velpse Afvalrace is een slim afvalprogramma voor mensen die in teamverband (of individueel) willen werken aan een gezonde leefstijl mét blijvend resultaat. In 10 weken tijd ontdekken deelnemers een gezonde en duurzame manier van afvallen met een gegarandeerd resultaat van 0,5-1 kg per week. De afvalrace is gebaseerd op Body Support, een voedingsprogramma waar de afgelopen jaren al honderden leden, honderden kilo’s mee hebben laten afvallen. Tien kilo afvallen in tien weken, was hierbij dus geen uitzondering.

Op 22 oktober organiseert Jagyba Sport & Health in samenwerking met de gemeente Rheden een Fitheid Dag voor Ouderen in de Sporthal de Dumpel te Velp, met gratis diverse test mogelijkheden en workshops. Duco Bauwens van Nederland in Beweging zal de opening verrichten met een warming-up, aanvang 11.00 uur. I.v.m. de grote belangstelling is reservering gewenst op telefoonnummer 026-3646341.
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.