Home / Dieren / Kom gymmen!

Kom gymmen!

DIEREN – Het was lekker druk, zaterdag op het Dierense winkelcentrum. De jaarlijkse Verenigingendag trok weer heel veel verschillende activiteiten naar Calluna, Diderna en omgeving.

‘Kom gymmen!’ ‘Maak eens kennis met schaken!’ of ‘Hé, is korfbal iets voor jou?’ Er werd flink aan promotie gedaan door de deelnemende verenigingen. De organiserende ondernemersvereniging Centrum Dieren bood allerhande clubs gratis de mogelijkheid zaterdag de kans hun activiteit te promoten tijdens de traditionele Verenigingendag die altijd wordt gehouden aan het begin van het activiteitenseizoen na de grote zomervakantie. Dus werd er aan sport gedaan, gemusiceerd en gedemonstreerd. Kortom er was van alles te doen en in één oogopslag was te zien dat Dieren veel te bieden heeft als het gaat om het verenigingsleven. Liefst 26 organisaties waren present. Zoals gezegd veel sportclubs, zoals op deze foto Gelre Gym, maar ook meer ideële stichtingen als het Inloophuis, 4Noppes, Buurtzorg en de Buurtbus. Het Dierens Mannenkoor, Wilhelmina Spankeren en de Gelreband vestigden de aandacht op hun muzikale activiteiten en dat alles bij elkaar zorgde voor een niet alleen zonovergoten maar ook gezellige dag op het Dierense winkelcentrum. – foto: Han Uenk
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.