Home / Doesburg / Doesburg op TV in beeldschoon Achterhoek

Doesburg op TV in beeldschoon Achterhoek

DOESBURG – Was een week of twee geleden Lekkersz en Zo de ondernemer van de maand bij RTV Achterhoek, nu was de stad Doesburg aan de beurt. Nadat de ze voor ondernemer van de maand in Doesburg waren geweest, werd besloten ook een promotiefilm over de mooiste plekjes van Doesburg te maken.

Natuurlijk vertelt in deze film burgemeester Van der Meijs wat ze van Doesburg vindt. Armin van Scheuten van RTV Achterhoek laat zich in Hanzekleding gestoken rondleiden door Margreet Frankot die alles van Doesburg weet te vertellen. Niet alle plekjes zijn te zien, maar dat is ook niet de bedoeling, voor bezoekers moeten er nog veel nieuwe dingen te zien zijn. Uw correspondent mocht de preview van de film zien en kan zeggen dat het fantastisch mooi is geworden. De film is te zien op de site van RTV Achterhoek dagelijks tussen 8.00 en 12.00 uur en ’s avonds tussen 18.00 en 24.00 uur. Over een paar weken komt deze film ook beschikbaar op de facebook pagina. Dus ga het bekijken en zie de mooie plekjes van Doesburg op www.rtvachterhoek.nl.

Foto:
Screenshot uit de film Beeldschoon in de Achterhoek. – foto: RTV Achterhoek

 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.