Home / Doesburg / Krans gelegd op graf Alexander Ver Huell

Krans gelegd op graf Alexander Ver Huell

DOESBURG – Het Huis Doesburg vond dat het tijd werd om ook het graf van Mr. Alexander Ver Huell eer te bewijzen. Zaterdag werd de IJsselbrug in Doesburg naar hem vernoemd. Maar ook zijn laatste rustplaats is in Doesburg.

Hij werd in die stad geboren en vertrok toen hij 10 maanden oud was met zijn ouders naar Rotterdam. Zijn liefde voor Doesburg is altijd gebleven en hij kwam vaak hier terug bij zijn grootouders. Het Huis Doesburg is van plan ieder jaar hier een krans neer te leggen. – foto: Hanny ten Dolle

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.