Home / Drempt / Drie dagen feest tijdens Dremptse Kermis

Drie dagen feest tijdens Dremptse Kermis

DREMPT – De Dremptse Kermis wordt dit jaar gevierd op 17, 18 en 19 september. Op zaterdagavond is er kinderdisco voor de kinderen uit groep 1 tot en met 4, van 19.00 tot 20.00 uur en voor de kinderen uit groep 5 tot en met 8 van 20.00 uur tot en met 21.00 uur.

Om 20.30 uur wordt de vogel voor het vogelschieten onder muzikale begeleiding van dweilorkest De Flexband opgehaald bij de vogelbouwer. De vogel wordt naar de feesttent gebracht, waar vanaf 21.00 uur de voorinschrijving is voor het vogelschieten. Met muziek van DJ Niels wordt het een gezellige avond!

Op zondag start om 13.00 uur de optocht van praalwagens, loopgroepen, versierde fietsen enz. vanaf de Kerkstraat in Voor-Drempt. De optocht eindigt in Achter Drempt bij het kermisterrein waar de kermis na aankomst van de optocht om circa 15.00 uur zal losbarsten.
In de feesttent kan er op de muziek van Bandje Speciaal worden gedanst. Op het kermisterrein is er volop gelegenheid om samen gezellig iets te drinken en te eten.

Maandagmorgen zijn om 09.45 uur de spelletjes voor de schoolkinderen in de feesttent.
Op het kermisterrein is er de gelegenheid voor het vogelschieten, lepelschieten, kegelen en ringrijden. Na het koningsschot worden de schutterskoning en koningin in de feesttent gehuldigd, samen met de prins en prinses van de kinderspelletjes. Na de huldiging gaat het feest door met muziek van Liveband A.M.P. ‘s Avonds zal DJ Niels de tent op de kop zetten.

Kijk voor het volledige programma op www.dremptsekermis.nl.
 

Lees ook

Lieke uit Drempt bouwt eigen mini-satelliet

DREMPT – Er zijn maar weinig mensen die weten wat een CanSat is, en nog …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.