Home / Eerbeek / Kunst te Eerbeek

Kunst te Eerbeek

EERBEEK – Wat een heerlijke sfeer, zondag op het landgoed Huis te Eerbeek. Op de gazons en onder de lommerrijke lanen presenteerden een kleine honderd kunstenaars hun werk en activiteiten tijdens het evenement Kunst te Eerbeek.

Kunst te Eerbeek werd zoals gezegd gehouden op het landgoed Huis te Eerbeek. Het landgoed is omringd met prachtige tuinen, eeuwenoude eiken en mooie vijvers. Het buitengewone van Kunst te Eerbeek is volgens de organisatie dat kunstenaars hun kunstzinnige producties in de openlucht presenteren. Een bont palet van schilderijen, keramiek en beeldhouwwerken, glaskunst, edelsmeden, carving, muziek, dans en andere kunstvormen laat zich zien om bewonderd te worden. De tweede editie van het evenement werd net zo’n groot succes als het debuut twee jaar geleden, al kwamen er dit keer wel wat minder bezoekers opdagen. "Maar die bezoekers waren ook dit jaar weer zeer enthousiast", vertelt Margrieta Oomkes namens de organisatie. "Misschien kwam het door het buitje regen in de ochtend dat het er wat minder waren." Toch keken nog zo’n 3000 bezoekers naar het gebodene. Ruim voldoende om de exploitatie mogelijk te maken. "We zijn dan ook zeker van plan over twee jaar een derde editie te organiseren", aldus Oomkes. – foto: Han Uenk

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.