Home / Regio / Rheden controleert actief op hondenbezit

Rheden controleert actief op hondenbezit

GEM. RHEDEN – Controleurs van het Velpse bureau Legitiem B.V. gaan op verzoek van de gemeente Rheden vanaf half september huis-aan-huis controleren op hondenbezit. Controleurs bellen aan om te controleren of uw hond is aangemeld bij de gemeente.

De controleurs beschikken over een geldig legitimatiebewijs. U kunt daarnaar vragen.
Het aantal honden bepaalt de hoogte van de aanslag hondenbelasting. Wijzigt in de loop van het jaar het aantal honden of vertrekt uw huishouden uit de gemeente, dan wordt dit verrekend. Meer honden betekent dat u bijbetaalt, minder honden of vertrek uit de gemeente betekent dat u geld terugkrijgt. Via www.rheden.nl kunt u een hond aan- of afmelden.
 

Lees ook

Kanaalweek laat het Apeldoorns Kanaal leven

REGIO – Van 23 tot en met 30 juni vindt onder het motto ’schakel van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.