Home / Dieren / Leren hardlopen bij AV Gelre

Leren hardlopen bij AV Gelre

DIEREN – Zaterdag 17 september starten Atletiekvereniging Gelre in Dieren weer met een basiscursus hardlopen. De trainingen hiervoor worden gegeven op zaterdagochtend om 11.00 uur en woensdagavond om 19.00 uur. Startpunt is het clubhuis aan de Kolonieweg in Dieren.

Deelnemers maken op een ontspannen manier kennis met hardlopen. Naast de baan- en bostrainingen krijgen ze theoretische uitleg. Wie daarna de smaak te pakken heeft, mag nog drie maanden gratis meetrainen met AV Gelre. Meedoen kan na aanmelding via hollenbijgelre@avgelre.nl.
AV Gelre is een gezellige club, met trainingen op verschillende momenten in de week, op verschillende niveaus. Daarnaast is er op donderdagavond ook bootcamp. Samen hardlopen geeft uitdaging, energie en gezelligheid. Gelre biedt hardlooptraining op maat, de mooiste routes door het bos en techniektraining op de nieuwe atletiekbaan.

www.avgelre.nl

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.