Home / Spankeren / Kerkenmarkt Spankeren

Kerkenmarkt Spankeren

SPANKEREN – Honderd vrijwilligers staan zaterdag 17 september klaar om de Kerkenmarkt tot een succes te maken. Deze tweejaarlijkse markt wordt georganiseerd door de protestante kerk Spankeren, Laag-Soeren en Dieren Noordoost.

Van 10.00 tot 16.00 uur is de markt rondom de Petruskerk en Kerkohorst aan de Dorpsweg 65 in Spankeren geopend. Zowel in de Petruskerk, de Kerkhorst alsmede rondom beide gebouwen worden diverse activiteiten gehouden. Een belangrijk onderdeel is de rommelmarkt waar de spullen van bruikbare kwaliteit gegroepeerd worden aangeboden.

In de Kerkhorst staan kramen met galanterieën (servies en glaswerk) en kramen met klein elektra en huishoudelijke apparaten. In de Petruskerk worden boeken, Cd’s, Lp’s, schilderijen en kleding verkocht. Op de kraam Grootmoederstijd & nieuwe spullen kunnen de bezoekers van de markt antiek, curiosa of juist nieuwe spullen vinden. Op het plein voor de Kerkhorst staan een groen/bloemenkraam, creatiefkraam en een echte oliebollenkraam.
Gezelligheid is troef dus heeft de Kerkenmarkt een rad van avontuur en zijn er diverse optredens van (lokale) muziekverenigingen en bands. Ook aan de inwendige mens is gedacht. De bezoekers mogen genieten van koffie met (zelfgemaakte) wafel, cake of koek..
De opbrengst van de markt wordt besteed aan het onderhoud en vervanging van daken en goten van de Petruskerk Spankeren, de Kerkhorst in Spankeren en de Boskapel in Laag Soeren.
De Kerkenmarkt 2016 wordt georganiseerd door de kerkenmarktcommissie bestaande uit: Casper Eikelenboom, Fred Haandrikman, Elly Meijer-Prins, Marjo van der Veen, Marjolein Burgers en Berry Eskes.

Fred Haandrikman, tel. 0313 – 42 22 23
kerkenmarkt.spankeren@upcmail.nl
http://spankeren.protestantsekerk.net.

 

Lees ook

Samen denken over kanaalzone

SPANKEREN – Paul Keulen, stagiair van GWW Ingenieurs in Dieren, doet onderzoek naar participatie van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.