Home / Eerbeek / Spiker Minikamp

Spiker Minikamp

EERBEEK – Aan het begin van het nieuwe volleybalseizoen gingen de mini’s van Spiker op kamp. De jongens en meisjes van zes tot twaalf jaar vertrokken naar een kampeeraccommodatie in Hummelo voor een weekend rond het thema cowboys en indianen. Allereerst werd met het kampteam een totempaal gemaakt, die onderdeel werd van een estafette, waarbij de kinderen een goudklompje moesten vinden. Na de vossenjacht duurde het lang voor de kinderen vrijdagavond sliepen. Zaterdag werd een tocht gemaakt per huifkar en deden de kinderen een fotospeurtocht. Het was lekker weer, dus de kinderen konden in hun zwemkleren onder de sproeier. Zaterdagavond was de bonte avond, waarbij de kinderen hun beste beentje voorzetten. Marije, Sanne, Femke, Demi en Simone wonnen de eerste prijs met Cowboy Billy Boem. ‘s Avonds laat ging het kampvuur aan. Op zondagochtend werd er afgesloten met een speurtocht door het bos, waarbij verschillende spelletjes werden gedaan. Al het overgebleven eten werd nog even opgegeten, van broodjes tot snoep en van tomaatjes tot marshmellows. Het kampteam met de meeste punten bestond uit Sanne, Daan, Pauline, Lieke en Inge. Als prijs mochten zij het buffet openen.
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.